Speelgoed Doneren

Speelgoed doneren kan bij het innamepunt gevestigd langs de mobiele studio op de Markt in Eindhoven. Hier staan onze medewerkers en pieten dagelijks klaar om speelgoed in ontvangst te nemen. 

Het liefst ontvangen wij natuurlijk nieuw speelgoed maar ook gebruikt speelgoed dat er nog als nieuw uit ziet is van harte welkom. Omdat wij zoveel mogelijk kinderen blij willen maken met het gedoneerde speelgoed zijn hier een aantal voorwaarden aan verbonden:

Voorwaarden (Gebruikt) Speelgoed

  • Schoon, compleet en werkend
  • Niet gerelateerd aan geweld
  • Liever geen CD’s, DVD’s, babyspeelgoed of speelgoed met batterijen

OPENINGSTIJDEN Innamepunt

Donderdag         : 17:00 – 20:00
Vrijdag                : 10:00 – 21:00
Zaterdag             : 10:00 – 20:00
Zondag                : 10:00 – 18:00

In verband met de veiligheid wordt het innamepunt ’s avonds gesloten. Mocht u onverhoopt voor een gesloten deur staan klop dan even aan bij de mobiele studio er zijn altijd voldoende medewerkers aanwezig om uw speelgoed alsnog in ontvangst te nemen.

Bereikbaarheid

Helaas is het Radio JND Pakjeshuis dit jaar niet te bereiken met uw auto. Heeft u hulp nodig met het speelgoed van uw voertuig naar de Markt te brengen? Geef onze medewerkers dan even een seintje, zij lopen graag met u mee. Wij hebben diverse karren ter beschikking.

Drop & Go
Komt u speelgoed doneren met de auto? Dan kunt u een uur gratis parkeren bij Q Park De Heuvel. Vraag hiernaar bij een van onze medewerkers.

QPark de Heuvel
Ten Hagestraat 6A
5611 EG Eindhoven