Speelgoedinzamelingsactie
In Brabant en Limburg wonen ruim 20.000 kinderen in armoede. In de stad Eindhoven, bijvoorbeeld, is dat één op de acht. Kinderen die eten van de Voedselbank en die niet mee op schoolreisje kunnen. Juist deze kinderen verdienen het om tijdens alle feestdagen het gehele jaar door extra in het zonnetje gezet te worden. Daarom zet Radio JND zich dit jaar voor de vijfde keer in om samen met de Stichtingen Speelcadeau zoveel mogelijk kinderen gedurende het hele jaar blij te maken. Samen met onze luisteraars gaan wij opnieuw proberen zoveel mogelijk (zo goed als) nieuw speelgoed in te zamelen om dit te realiseren.

100 uur live radio
Van zaterdag 26 december tot en met woensdag 30 december maken onze DJ’s, 100 uur live radio vanuit de studio’s in Best. Zij gaan tijdens de live uitzending proberen zoveel mogelijk speelgoed in te zamelen. “Voorgaande jaren waren een enorm succes en wij hopen dan ook dat alle luisteraars zich ook dit jaar samen met ons in willen spannen om er voor te zorgen dat er nog meer kinderen het gehele jaar blij gemaakt zullen worden. Het gaat zeker zwaar worden, maar wij weten zeker dat onze luisteraars, collega’s, studiogasten en iedereen die bij de actie betrokken is ons hier doorheen gaan slepen.” Voor deze actie hopen wij zoveel mogelijk nieuw speelgoed en zo goed als nieuw speelgoed op te kunnen halen, hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden deze kun je hier vinden.

Tijdens de uitzending komen er verschillende gastartiesten en bekende Nederlanders langs. Verder is er een compleet entertainment programma samengesteld met in de morgen een kinderprogramma met een goochelaar of clown, vanaf 12 uur koken met sterren, het JND Cafe, en is er elke avond een familie-bingo die te volgen zijn via de ‘Kijk Live’-button op de website en social media van Radio JND. Ook is hier een mogelijkheid waar luisteraars een plaat kunnen aanvragen na een donatie en een bericht achter kunnen laten.

Kortom genoeg te beleven voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om speelgoed of geld te doneren of een plaatje aan te vragen.

Over de initiatiefnemers
De stichting Speelcadeau en Jarige Job zetten zich in voor kinderen in minderbedeelde gezinnen. Zodat ook deze kinderen bijvoorbeeld hun verjaardag of Sinterklaas kunnen vieren. De studio van Radio JND is gevestigd in Best en zendt uit op 93.6 & 93.2 FM in Zuid-Oost Brabant. Via DAB+ luister je naar radio JND in heel Zuid-Nederland.

Ondernemers kunnen hun steentje bijdragen!
Voor een actie als deze is uiteraard geld nodig. We zijn blij dat veel bedrijven uit de regio ons financieel ondersteunen. Wilt u ook een bijdrage leveren en daarmee dit goede doel steunen, neem dan contact op via info@radiojnd.nl of bel naar 085 – 760 33 32.

Voor vragen, opmerkingen en of ideeën rondom het JND Pakjeshuis kun je contact opnemen met ons kantoor:

Radio JND
IBCweg 3n                                     Whatsapp:              +31 (0)6 – 829 787 80
5683 PK Best                                Telefoon kantoor: +31 (0)85 – 760 99 32