Speelgoedinzamelingsactie
In Brabant en Limburg wonen ruim 20.000 kinderen in armoede. In de stad Eindhoven, bijvoorbeeld, is dat één op de acht. Kinderen die eten van de Voedselbank en die niet mee op schoolreisje kunnen. Juist deze kinderen verdienen het om tijdens de feestdagen extra in het zonnetje gezet te worden. Daarom zet Radio JND zich dit jaar voor de vierde keer in om samen met Stichting Speelcadeau zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen. Samen met onze luisteraars gaan wij opnieuw proberen zoveel mogelijk (zo goed als) nieuw speelgoed in te zamelen om er voor te zorgen dat op 5 december hopelijk alle kinderschoentjes gevuld kunnen worden!

72 uur live radio
Van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december maken onze DJ’s, Ruud van Velzen, Marcel Aarts & Danny Canters, 72 uur live radio vanaf de Markt in Eindhoven. Zij gaan tijdens de live uitzending proberen zoveel mogelijk speelgoed in te zamelen. “Voorgaande jaren waren een enorm succes en wij hopen dan ook dat alle luisteraars zich ook dit jaar samen met ons in willen spannen om er voor te zorgen dat er nog meer kinderen een fijne pakjesavond beleven. Het gaat zeker zwaar worden, maar wij weten zeker dat onze luisteraars, collega’s, studiogasten en iedereen die bij de actie betrokken is ons hier doorheen gaan slepen.” Voor deze actie hopen wij zoveel mogelijk nieuw speelgoed op te kunnen halen maar ook gebruikt speelgoed is welkom, hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden deze kun je hier vinden.

Tijdens de uitzending komen er verschillende gastartiesten, bekende Nederlanders en uiteraard de Sint en zijn Pieten langs. Kortom genoeg te beleven voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om speelgoed of geld te doneren, een plaatje aan te vragen of gewoon een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje en een drankje bij één van de vele horecagelegenheden op de Markt.

Over de initiatiefnemers
Stichting Speelcadeau zet zich in voor kinderen in minderbedeelde gezinnen. Zodat ook deze kinderen hun verjaardag of Sinterklaas kunnen vieren. De studio van Radio JND is gevestigd in Best en zendt uit op 93.6 & 93.2 FM in Zuid-Oost Brabant. Via DAB+ luister je naar radio JND in heel Zuid-Nederland.

Ondernemers kunnen hun steentje bijdragen!
Voor een actie als deze is uiteraard geld nodig. We zijn blij dat veel bedrijven uit de regio ons financieel ondersteunen. Wilt u ook een bijdrage leveren en daarmee dit goede doel steunen, neem dan contact op via info@radiojnd.nl of bel naar 085 – 760 33 32.

Voor vragen, opmerkingen en of ideeën rondom het JND Pakjeshuis kun je contact opnemen met ons kantoor:

Radio JND
IBCweg 3n                                     Whatsapp:              +31 (0)6 – 829 787 80
5683 PK Best                                Telefoon kantoor: +31 (0)85 – 760 99 32