Waarom deze actie?
In Brabant wonen ruim 20.000 kinderen in armoede. In de stad Eindhoven, bijvoorbeeld, is dat één op de acht. Kinderen die eten van de Voedselbank en die niet mee op schoolreisje kunnen. Juist deze kinderen verdienen het om extra in het zonnetje gezet te worden. Radio JND zet zich dit jaar voor de zesde keer in, samen met Stichting het Pakjeshuis om samen met onze luisteraars zoveel mogelijk geld in te zamelen om er voor te zorgen dat we zoveel mogelijk kinderen blij kunnen maken.

100 UUR LIVE RADIO
Ook dit jaar organiseert Radio JND voor het zesde achtereenvolgende jaar het ‘Radio JND Pakjeshuis’. Het grote verschil met andere jaren is dat er nu de hele maand oktober alles in het teken staat van de actie en dat de diskjockeys van het radiostation de actie afsluiten met maar liefst 100 uur radio maken van woensdag 8 december 12.00 uur tot en met zondag 12 december 16.00 uur vanuit de eigen studio in Best. Het doel: geld inzamelen voor kinderen die het thuis niet breed hebben. In de gehele maand oktober en tijdens de marathonuitzending kan iedereen platen aanvragen in ruil voor een donatie. Ook is er een compleet entertainment programma samengesteld en word er dit weekend op zaterdagavond een megabingo gespeeld waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan deze actie, wat te volgen zal zijn via de ‘Kijk Live’-button op de websiteJND app en sociale media kanalen van Radio JND.

Over de initiatiefnemers
Radio JND
werkt dit jaar samen met de Stichting het Pakjeshuis, die zich inzet voor kinderen in minder bedeelde gezinnen. Deze Stichting heeft ook een ANBI status wat voor een sponsor fiscale voordelen oplevert bij het steunen. In de vorige edities lag het accent nog op het inzamelen van geld en speelgoed voor pakjesavond maar dit jaar wil het team van Radio JND ervoor zorgen dat kinderen tijdens de decembermaand, op pakjesavond of tijdens de kerst een cadeautje kunnen krijgen. Daarom willen wij dit jaar zoveel mogelijk geld bij elkaar krijgen.

Voor meer informatie over de stichting kunt u terecht op de website van Stichting het Pakjeshuis

Ondernemers kunnen hun steentje bijdragen!
Voor een actie als deze is uiteraard geld nodig. We zijn blij dat veel bedrijven uit de regio ons financieel ondersteunen. Wilt u ook een bijdrage leveren en daarmee dit goede doel steunen, neem dan contact op via info@radiojnd.nl of bel naar 085 – 760 99 32.

Voor vragen, opmerkingen en of ideeën rondom het JND Pakjeshuis kun je contact opnemen met ons kantoor:

Radio JND
IBCweg 3n                                     Whatsapp:              +31 (0)85 – 760 99 36
5683 PK Best                                Telefoon kantoor: +31 (0)85 – 760 99 32